آماده‌سازی محور‌های ورودی به مشهد در مناطق ۷ و ۱۰ برای میزبانی از زائران و مسافران نوروز ۱۴۰۴ هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) جلوه گری ۱۲۶ المان ویژه در مسیر نوبهار مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افتتاح پروژه بازگشایی معبر و امتداد بولوار دکترحسابی به همراه پنج پروژه عمرانی منطقه ۱۰ مشهد گلایه شهروندان شهرک قدس مشهد از کمبود امکانات و وعده‌های عمل نشده | چراغچی ۲۷ مشکل گشا می‌خواهد! روشنایی تقاطع‌های مهم مشهد با انرژی خورشیدی بودجه ۱۴۰۴ گامی نو در مسیر توسعه متوازن مشهد باران هم حریف آلودگی هوای کلانشهر مشهد نشد | ثبت یک روز ناسالم دیگر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت آب و هوای مشهد (٢١ مهرماه ١۴٠٢) | امروز به تدریج شاهد خروج ناپایداری جوی در خراسان رضوی هستیم

  • کد خبر: ۱۸۸۵۷۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
  • ۱
آخرین وضعیت آب و هوای مشهد (٢١ مهرماه ١۴٠٢) | امروز به تدریج شاهد خروج ناپایداری جوی در خراسان رضوی هستیم
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: امروز به تدریج شاهد خروج ناپایداری جوی در سطح استان هستیم اما کاهش دما تا فردا ادامه خواهد داشت.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

زهرا آهنگر زاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی امروز به تدریج شاهد خروج ناپایداری جوی در سطح استان هستیم اما کاهش دما تا فردا ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آتی به خصوص در نیمه شرقی استان مجدد افزایش ابرناکی را خواهیم داشت که احتمال بارش پراکنده در برخی مناطق استان وجود دارد. امروز در مشهد بارش باران نخواهیم داشت.

به گفته وی، امروز در مشهد بارش باران نخواهیم داشت اما فردا بعدازظهر افزایش ابرناکی و احتمال بارش خفیف وجود دارد. لازم به ذکر است امروز روند کاهش دما به خصوص در نیمه شرقی استان ادامه دارد اما از فردا شاهد افزایش دمای روزانه در سطح استان خواهیم بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با ٣ درجه و شهرستان‌ مهولات با دمای هوای ٢٢ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین شهرهای خراسان رضوی بوده‌اند. همچنین بیشترین شدت وزش باد از شهرستان سبزوار با سرعت ٩٠ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. در شهرستانهای خاف، تایباد، مهولات و کاخک بارش باران نداشتیم اما از دیگر ایستگاه‌های استان بارش باران گزارش شده است که بیشترین بارش از شهرستان قوچان ١٠،۵ میلیمتر بارش، ایستگاه فرودگاهی مشهد ٧.۵ دهم میلیمتر و شهرک امام علی در مشهد ٨.۵دهم میلیمتر گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ۵ و ٢۴ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ١٣ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۵ درجه خواهد رسید. فردا دما در گرم‌ترین ساعات به ٢٠ درجه و در سردترین ساعات به ٧ درجه خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدعمر
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۲
0
0
ان شاءالله الله جان خیررابیاره وسلامتی را
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->